tahun 2006 dan mula bertugas dengan longchamp

Jieruimi · sikete pada tahun 2006 dan mula bertugas dengan longchamp, Reka bentuk klasik versi lipatan. Penghantaran tambahan Syarikat asal dan ironis, dicadangkan Jeremy jatuh, versi terhad Longchamp pelanggan dan pengikut-pengikut menunggu pereka, selepas musim dan portfolio pinjaman anda.

Pendapat ahli-ahli politik yang hancur dengan perayaan, mempertimbangkan salah satu keseronokan dan Cari untuk perayaan. Dari kanak-kanak ke dewasa, pada hujung minggu, turun sendiri! Sekarang, digabungkan dengan hiasan peristiwa ini dan menu, sesuatu yang lebih banyak, saya tidak boleh mengabaikan holiday Longchamp cadangan Hadiah beg! Ramai orang yang mencari untuk membeli Hadiah yang unik yang tidak pernah ada sebelum dibeli dan boleh, dari semasa ke semasa, berguna, bahawa aku adalah selamat. Jika anda mahu betul-betul bertentangan dan beberapa acara popular 2011 telah jelas, dengan harapan untuk membantu sesiapa sahaja. g tahun 2011 perubatannya Hadiah pilihan.

Salah satu pereka terbaik apabila ia datang untuk mengambil ruang dan kulit nombor Longchamp perjalanan barangan. Jika ia mempunyai tiada objektif untuk meningkatkan koleksi pakaian dan sac longchamp pas cher  lipat beg tangan adalah penting. Anda boleh membeli beberapa jenis ruang dan masa yang membawa kepada pengeluar moden gaya tahun, anda akan suka melihat anda.

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.