Ture saltminen Wieliczka

Zakopane anses for at vaere Polens smukkeste by, og det skyldes at byen har en tusind ?r gammel historie og at byen har vaeret sk?net for diverse kriges ubarmhjertige ?delaeggelse. Alt dette har medf?rt at Zakopane i dag er et levende museum, der rummer bygninger og monumenter fra det sidste ?rtusinde.

Krakóws gamle bydel byder p? mange oplevelser, der tager dig p? en rejse igennem tiden. Her findes en gammel h?j Wavel, som rummer et gammelt og stadigvaek intakt kongeslot, samt kongegravsted. H?jen menes at have vaeret beboet i over 1000 ?r.

Byen har gode shoppingmuligheder med bl.a. Galeria Krakowska med 270 butikker og et af Europas st?rste indk?bscentre Bonarka. I centrum af byen er der meget liv i gaderne takket vaere mange gademusikanter, optraedende og fortovscafeer og restauranter til enhver pengepung.

Tandlaeger Krakow, udflugter Auschwitz, Ture saltminen Wieliczka, Dansk guide Krakow, Speedway Polen, Nyt?rsaften Polen

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.